Kunsten med spillet

05.06.2014
Kunsten med spillet
Steffen Furberg

Sjekking er en kunst og et spill. En sjekkeartist er en person som skjønner seg på kunsten å sjekke opp jenter under forskjellige omstendigheter, og denne boken skal hjelpe deg å lykkes med dette. Man tar gjerne i bruk ting som kroppsspråk, talekunst og egen forståelse for den sosiale dynamikken mellom mennesker.

Steffen Furberg (f. 1990) er oppvokst og bosatt i Trondheim. Han jobber for tiden i barnehage, og er snart ferdigutdannet som NLP Coach. Han nærer stor interesse for psykologi, evolusjon og selvutvikling, og liker å sette seg mål han kan strekke seg etter. Furberg har drevet aktivt med bryting i over 10 år, og er nå trener for de minste. Dette er hans debutbok.

- Det er mange grunner til at jeg skrev denne boken. For seks år siden var jeg en klassisk snill fyr som trodde at snillhet var den riktige måten å tiltrekke seg jenter på, selv om jeg alltid endte opp i venne-sonen. Jeg hadde litt tidligere gått på en virkelig smell med ei jente, som gikk veldig inn på meg, og etter det bestemte jeg meg for at jeg aldri ville oppleve noe slikt igjen. Jeg og en kompis bestemte oss for å gå inn hundre prosent for å lære og forstå hvordan og hvorfor disse jentene er som de er, sier han.

Etter år med lesing, videoseminarer og ikke minst praktisering begynte bitene å falle på plass, og til slutt satt han med mye informasjon om et tema som hadde gjort en enorm forandring i livet hans. Det var da det slo ham; hvis han kunne forbedre seg selv så mye på den måten han hadde gjort, så kan alle klare det om de får de riktige verktøyene. Og så begynte skrivingen.

Mye av inspirasjonen etter at skrivingen begynte var tanken på at boken kunne hjelpe gutter og menn som vil forbedre seg sosialt og med det motsatte kjønn. Jeg vet godt hvordan det er å ikke lykkes med damer, og at jeg har muligheten til å forandre tankegangen til både gutter og menn slik at de føler seg bedre, og ikke går i samme fella gang på gang, var både inspirerende og motiverende for min del. Ved å lære seg hvordan sosiale reglene fungerer får man ikke bare et bedre resultat med jenter, men det kommer nok til å påvirke andre områder i livet deres også. Sjekking er et sosialt spill, og om man skjønner hvordan reglene fungerer, kan alle oppnå suksess, fortsetter han.

I denne boken vil du blant annet lære å forstå de forskjellige signalene jenter sender ut og hvordan jenter faktisk tenker, bruke kroppsspråket på riktig måte, være til glede for jentene du møter i framtiden, vite når du skal gjøre hva, og bli en bedre og mer selvsikker versjon av deg selv. Ved å lære seg de sosiale spillereglene blir man ikke bare flinkere med jenter, man får også et bedre liv.

- Jeg har jobbet med dette bokprosjektet en god stund, og det er noe jeg virkelig brenner for. Boken handler hovedsakelig om sjekking fra A-Å, hvordan menn kan bli suksessfulle med jenter, og utvikle seg både personlig og sosialt. Og forhåpentligvis kan den være bevisstgjørende om hvordan ting virkelig er for mange uvitende der ute. Dette er ikke en historie eller diktsamling, men en steg-for-steg bok som jeg vet funker. Denne boken tar for seg hvordan sjekkeprosessen fungerer, og har både tips og øvelser i seg som er relevante for at personer skal lære ting å utvikle seg fra den, gå ut av komfortsonen sin og erfare nye ting med nye mennesker. Jeg vet at den kan hjelpe mennesker som vil forbedre seg selv til å bli den beste versjonen av seg selv. Denne boken går steg for steg gjennom hvordan du skaper god kjemi, bygger tillit og eskalerer fysisk med jenta du vil forføre. 

- Dette er min første bok, så jeg er veldig spent på hvordan den kommer til å bli tatt imot. Noen kommer til å like den, andre ikke. Jeg velger uansett å tenke positivt og la det som skjer, skje, avslutter han.

Carsten Flo

Nyheter

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024 ...

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

– Mange bøker er skrevet om homser og ...

Norsk haiku

Norsk haiku

Herner Sæverot er aktuell med boken ...

Byggebransjemann med klare meninger

Byggebransjemann med klare meninger

Øivind Ørnevik skriver ofte dikt ...

Dikt på servietter

Dikt på servietter

Sverre Kragset bruker det han har for hånden ...

Teater og revy

Nationaltheatret – Oslos og Norges storstue for edel kunst

Nationaltheatret – Oslos og Norges storstue ...

Nationaltheatret i Oslo sentrum, mellom Nationaltheatret ...

CIRKUS CIRKÖR på norgesturné - og kommer til Sandnes kulturhus 5. og 6 mai

CIRKUS CIRKÖR på norgesturné - og kommer ...

Svenske nysirkusstjerner sprenger grenser ...

Hold deg fast, og velkommen til Nordting!

Hold deg fast, og velkommen til Nordting...

Furoren seiler i kjølvannet når ...

Teaterstykket Closer med Nicolai Cleve Broch, Anders Danielsen Lie, Andrea Bræin Hovig og Gine Cornelia Pedersen

Teaterstykket Closer med Nicolai Cleve Broch, ...

CLOSER Av Patrick Marber Oversettelse og ...

Heia Flåklypa! På turné med Riksteatret

Heia Flåklypa! På turné med Riksteatret

Solan, Ludvig og den store melkespannkastekonkurransen ...